ryzogkofreta leyki sokolata

STICKS ΡΥΖΟΓΚΟΦΡΕΤΑΣ ΜΕ ΛΕΥΚΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ & ESPRESSO

Χρόνος προετοιμασίας 15'

Χρόνος εκτέλεσης 30'

Μερίδες: 18

Συστατικά

  • 6 γκοφρέτες Super Seeds
  • 300 gr λευκή σοκολάτα
  • 20 gr εσπρέσο σκόνη
  • 60 ml εσπρέσο ρόφημα

Εκτέλεση

Κόβουμε τις γκοφρέτες σε 3 μπάρες την κάθε μια με πριονωτό μαχαίρι αφαιρώντας λίγο από τις άκρες για να δώσουμε το κατάλληλο σχήμα. Βάζουμε τη σοκολάτα να λιώσει σε μπεν μαρί. Όταν είναι έτοιμη, προσθέτουμε τον υγρό καφέ και τα υπολείμματα των γκοφρετών θρυμματισμένα. Βουτάμε τα sticks γκοφρέτας ένα ένα στο μίγμα, κρατώντας με ένα τσιμπιδάκι μαγειρικής. Τα βάζουμε πάνω σε αντικολλητικό χαρτί να παγώσουν. Όσο η σοκολάτα είναι ζεστή, πασπαλίζουμε από πάνω τη σκόνη καφέ. Σερβίρουμε μόλις σταθεροποιηθεί η σοκολάτα (σε 30’).