bares ryzogkofretas

ΜΠΑΡΕΣ ΑΠΟ ΡΥΖΟΓΚΟΦΡΕΤΕΣ, ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΑ, ΜΑΝΓΚΟ & ΦΥΣΤΙΚΟΒΟΥΤΥΡΟ

Χρόνος προετοιμασίας 15'

Χρόνος εκτέλεσης 60'

Μερίδες: 12

Συστατικά

  • 1 πακέτο γκοφρέτες Super Seeds
  • 120 gr φουντούκια χονροκομμένα
  • 100 gr αποξηραμένο μάνγκο
  • 200 gr φιστικοβούτυρο
  • 60 gr μέλι
  • 30 gr ψημένο σουσάμι

Εκτέλεση

Κόβουμε το μάνγκο σε πολύ μικρούς κύβους. Βάζουμε το φιστικοβούτυρο μαζί με το μέλι σε ένα κατσαρολάκι να ζεσταθούν μέχρι τους 40-50οC. Μόλις είναι έτοιμο, προσθέτουμε τις γκοφρέτες θρυμματισμένες και τα υπόλοιπα υλικά. Ανακατεύουμε καλά και απλώνουμε το μίγμα σε ταψί με λαδόκολλα που την έχουμε λαδώσει με ελάχιστο ηλιέλαιο. Στρώνουμε το μίγμα έτσι ώστε να έχει παντού πάχος 1,5 εκ. Σκεπάζουμε με μεμβράνη και βάζουμε στο ψυγείο για 1 ώρα. Κόβουμε σε μπάρες και τις διατηρούμε στο ψυγείο.