kormos tachini ryzogkofreta

ΚΟΡΜΟΣ ΜΕ ΤΑΧΙΝΙ, ΡΥΖΟΓΚΟΦΡΕΤΕΣ, ΜΕΛΙ & ΑΜΥΓΔΑΛΑ

Χρόνος προετοιμασίας 15'

Χρόνος εκτέλεσης 60'

Μερίδες: 6

Συστατικά

  • 1 πακέτο γκοφρέτες Super Seeds
  • 350 gr άλειμμα ταχίνι-μέλι
  • 100 gr αμύγδαλα με φλοιό ψημένα
  • 100 gr μέλι για το σερβίρισμα

Εκτέλεση

Αλείφουμε την κάθε γκοφρέτα με 20 gr περίπου άλειμμα ταχίνι. Απλώνουμε σε όλη την επιφάνεια κάθε γκοφρέτας και τις κολλάμε μεταξύ τους σχηματίζοντας έναν κορμό. Αλείφουμε το υπόλοιπο άλειμμα γύρω γύρω. Χοντροκόβουμε τα αμύγδαλα στο multi και τα βάζουμε σε ένα φύλλο λαδόκολλας. Κολλάμε πάνω τον κορμό για να κολλήσει παντού το αμύγδαλο. Τυλίγουμε με την λαδόκολλα (σαν καραμέλα) και βάζουμε στο ψυγείο για 1 ώρα. Σερβίρουμε κόβοντας φέτες διαγώνια και γαρνίροντας με λίγο μέλι.